Bemutatkozás


A Los Angeles-i American DJ történetének kezdete az 1985-ös évre tehető vissza. Akkoriban világítástechnikai eszközök forgalmazásával foglalkoztak, főleg a mobil szórakoztató ipar kiszolgálására fókuszálva.

Azóta az ADJ globális vállalkozássá nőtte ki magát, mely öt sikeres vállalatot foglal magába. Világítástechnikai és audio termékeket forgalmaznak otthoni, építészeti, színpadi és szórakoztatóipari rendezvények, valamint bemutatók építéséhez.

Az öt kontinensen jelenlévő American DJ Csoport nemzetközi hírnevet szerzett minőségének, megbízhatóságának és rendíthetetlen hűségének köszönhetően. Az ADJ-t továbbra is alapítói működtetik, több mint 250 alkalmazottal. A világ legnagyobb szórakoztató elektronikai vállalatához tartozik, és folyamatosan növekszik. A vállalat mindig is az innováció filozófiáját követte és számos áttörésért felelt a professzionális világítástechnikai iparban.

Termékeik számos világhírű zenész és előadó turnéjának színpadi konstrukciójában a show részeseként tündököltek. Kontinensen innen, s a kontinensen túl a legjobb klubok felszereltségéről gondoskodott megbízható minőségű termékeivel.

Aktívan közreműködik olyan magas színvonalú építészeti rekonstrukcióknál is, mint a Luxor-i és a Venetian szállodák Las Vegasban, a Royal Caribbean International Oasis of the Sea (a világ legnagyobb óceánjáró hajója), valamint a híres látnivalók, például a Disneyland és a Universal Studios vidámpark.

A megrendelések időben történő kiszolgálásával és minden eladást felügyelve, az ADJ Group segíthet bármely helyszínt fénybe borítani!

– A jövő világítása!